Voorstellingen


Alle gegevens van uw voorstellingen bij elkaar. Van afbeelding tot en met de omschrijving op de website. Alle mogelijke tarieven kunnen aangegeven worden tot en met de voorverkoopprijs.

Is er voor een voorstelling korting van toepassing middels een actie dan kunt u dit ook aangeven. Bij de ticketverkoop wordt hier rekening mee gehouden.

Het opmaken van de financiële afrekening met de artiest is ook aanwezig. U kunt de precieze prijsafspraak aangeven. Na de voorstelling berekent Theater-software direct het af te dragen bedrag.

Neem contact met mij op
Koppeling eigen website


Het weergeven van de voorstellingen en de verkoop van de tickets verloopt via uw eigen website. Theater-software kan hierin worden geïntegreerd. Er zijn een tweetal mogelijk oplossingen aanwezig. Een kant-en-klare oplossing die direct in uw website kan worden opgenomen en de andere is middels een webservice.

Samenvattend:

  • Kant-en-klare oplossing om in uw eigen website te tonen
  • Ook beschikbaar als webservice

Neem contact met mij opBalieverkoop


Naast de verkoop via uw website kunt u de kaarten ook direct aan de balie verkopen. Zowel op de dag van de voorstelling als voor een voorstelling later. Het afdrukken van kaarten gaat snel en eenvoudig.
Voor het afrekenen kunt u zelf de mogelijkheden bepalen zoals pin, kas, maar ook Podium cadeaukaart en andere betaalmiddelen kunnen worden gebruikt.

De balieverkoop kan via een ‘gewone’ PC, maar is ook geschikt via een touchscreen te regelen. Het gebruikersgemak is groot zodat u met een minimum aan handeling het maximale bereikt.

Neem contact met mij op


Theater-software App


Voor het snel en effectief controleren van de tickets bij de ingang is er de Theater-software App. Deze App is eenvoudig te installeren op een mobiel met een goed werkende camera. Wanneer de ticket wordt gescand verschijnt direct in beeld of de ticket correct is of niet. Misbruik van tickets is uitgesloten. Heeft u specifieke ticket al gescand dan kan komt iemand met een kopie er niet meer in. U ziet dit ook direct in beeld.

Neem contact met mij op