Vragen

Hoe kan ik gebruik maken van theater-software.nl?

Wanneer u theater-software wilt gebruiken maken wij voor u een account aan. De basisinrichting regelen wij voor u zodat u direct van start kunt gaan. Het accountnaam is uw instellingsnaam.

U vindt theater-software altijd door uw instellingsnaam in te typen en dan .theater-software.nl. Bijvoorbeeld ‘Pioen Partners’ wordt pioenpartners.theater-software.nl

Welke systeemeisen gelden voor het gebruik van theater-software?

Theater-software werkt vanaf de PC met de meeste browsers (IE 7 of hoger, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Apple Safari).

Ik ben mijn wachtwoord vergeten wat nu?

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten dient u naar uw eigen theater-software account te gaan. In het inlog scherm dient u uw e-mailadres in te vullen en vervolgens op wachtwoord vergeten te drukken. U ontvangt dan per e-mail een nieuw wachtwoord.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De algemene voorwaarden kunt u hier downloaden. Heeft u op- of aanmerkingen op onze voorwaarden dan horen wij dat graag. U kunt een contact formulier invullen op de pagina “Contact”.

Hoe kan ik theater-software op mijn tablet draaien?

Theater-software kan worden gebruikt op een tablet. Hiervoor zal een alternatieve browser geïnstalleerd moeten worden welke Flash ondersteunt.
iPad:
Theater-software kan draaien op een iPad door gebruik te maken van een alternatieve browser. Er zijn een aantal beschikbaar. Wij raden aan gebruik te maken van
Photon Browser of Puffin.

Android tablet:
Theater-software kan op een Android tablet draaien door gebruik te maken van een alternatieve browser. Er zijn een aantal beschikbaar. Wij raden aan gebruik te maken van
Photon Browser of Puffin.