Telefonisch support


Theater-software biedt vele mogelijkheden. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u altijd bij ons terecht.

Wij hechten veel belang aan een goede relatie. U als relatie weet het beste wat er bij u speelt. Mocht er dus in het Theater-software systeem iets ontbreken of zou er iets aangepast moeten worden dan kunt u dit ook aangeven. Wij nemen graag met u door hoe dit opgelost kan worden.

Instructie Theater-software


Een goede voorbereiding is het halve werk. Na een instructie van een halve dag kunt u van start gaan. Wij zorgen ervoor dat voor de instructie het Theater-software systeem voor u klaar is om gebruikt te worden. Zaken als factuursjablonen en dergelijke worden al voorbereid zodat u na de instructie direct aan de gang kunt gaan.

Ook het weergeven op de eigen website wordt door ons begeleid. Wij begeleiden van de start tot de invoering. Alles is erop gericht in één keer goed van start te gaan.

 

Neem contact met mij op


Support Team Viewer


Voor online support gebruiken wij Team Viewer. Klik op de button hieronder voor de installatie van Team Viewer.

Start support


Contact opnemen


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Theater-software voor uw situatie. Neem dan contact op via 0546 – 456 223 of vul het contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact met mij op